logo grafilom drukkerij

 

Drukkerij

Kleine en grote oplagen

Dikwijls denken mensen bij drukwerk aan grote oplagen. Natuurlijk draaien we daar bij Grafilom onze hand niet voor om en is de kwaliteit gewaarborgd. Maar onze kracht is ook het leveren van relatief kleine hoeveelheden. Van enkele tientallen stuks tot ‘the sky is the limit’ zeg maar.

Goedkoop is vaak duurkoop

Natuurlijk: het kan altijd goedkoper als je maar lang en ver genoeg zoekt. Maar bij Grafilom kun je zo vrijblijvend naar binnen lopen. We nemen meteen en altijd de tijd voor onze (potentiële) klanten. We denken mee, kijken mee, plaatsen als het moet kritische kanttekeningen en bieden een optimale persoonlijke begeleiding. Wij kruipen als het ware in de huid van onze opdrachtgevers om te weten wat zij denken en voelen. En als er klachten zijn of fouten zijn gemaakt, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Drukkerij Grafilom

is in staat een drukwerkorder van kop tot staart te begeleiden en in eigen beheer uit te voeren. De oriënterende gesprekken vooraf, foto’s, illustraties, het ontwerp en het drukwerk zelf uiteraard. En mocht u om een pakkende tekst verlegen zitten, ja ook dan hebben wij mogelijk een oplossing…

De deur staat open en de koffie wordt vers gezet!